Followers

12 July, 2009

robot transformer

RM15.90 harga satu robot itupun kalau isi minya rm30 atau beli barang di kedai pert sebanyak rm15. tak patut betul la petronas jual mahal. Shell dulu jual kereta ferrari baru rm9.90.
67
Petronas keluar 4 jenis robot bilmakna kalau beli semua rm33.60. aku terpaksa beli 2 set sebab nak pamer dia waktu jadi robot dan waktu jadi kenderaan bermakne kene perabiskan rm67.20. skrang dalam simpanan baru ada 4 robot, ermm kena cari 4 robot....tunggu dapat gaji arrr


kalau dulu set ferrari 2008, 2009 (with garage) dan jamesBond berjaya ku koleksikan...nantikan lah pulok koleksi TRANSFORMER,......heheheh..

11 July, 2009

kerja luar iii [cont]

ini gambar beg aku pabila di'scan' (susah nak tangkap gambar ni, sampai kene tegor ngan polis kat situ, aku buat besar kepala aku jek hahahaha )


6july dari Labuan terus ke KK flight pukul 0900 malam. sampai KK nasib baik ada yang menunggu. untuk senangkan kerja, aku ambil kereta dari diorang dan terus mencari hotel untuk check in


7july, selepas habis kerja di KK tunggu jam 6 petang untuk naik flight ke Kuching, sampai ke kuching terus ke hotel.




dari kucing lak dalam pukul 5pm, pada 8july, terus ke Sibu. kebetulan lak di sibu pada minggu ni (4july-12july2009) ada Festival Kebudayaan Kebangsaan Cina beserta xpo pertanian dan kebudayaan negeri sarawak,PM kita rasmi pada 5july lepas. Malam pertama aku disana ada pertandingan ratu cantik kaum iban katanya semalam ratu cantik kaum melayu. Malam tu ramai laa ku tengok pelbagai kaum dan ragam di sana.
tak ubah gak macam kat mana-mana yang pernah ku tengok gaya dan ragam manusia. cuma disini diorang boleh tegok 'benda haram' tu ditengah2 orang ramai dengan selambanya.





dan pada 10july barulah balik ke KL.









06 July, 2009

kerja luar [iii]


6july hingga 10july pulak aku kene keje area sabah, sarawak dan labuan, so pepagi 5july2009 aku dah keluar rumah pada pukul 0550 terus menuju ke KaEl, sampai pukul 0620 di BM. pastu berjalan kaki pulok(lihat gambar kecik disebelah) sambil mendukong beg 15kg ke stesen LRT untuk menuju ke KaelTengah. perjalanan mengambil masa 15 min. Menunggu tren punye la lama dekat 15min gak.
sampai ke KaeLTengah, terus beli tiket rm35 untuk tuju ke KaeL ai A. sampai kat sana tepat jam 0715.
tepat jam 0900 perjalanan terus ke Labuan dan sampai ke sana pada pukul 1115.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...