Followers

03 November, 2010

GA sempena anniversary ke3 blog Cik Warnida



1st time sukaxplo kena tag. Tag ni berbentuk GA oleh AzMask. Kalau dah kena tag tu bermakna sukaxplo kena buatlah kan. So sukaxplo akan cubalah denga jayanya. Terima kasih AzMask.
~
Assalamualaikum Cik Warnida.. sukaxplo dah jalankan perkara no 1 dan no 2 dengan jayanya.. berjaya.. berjaya.. Sekarang sukaxplo nak komen ler pasal entry ni.. Tahniah buat Cik Warnida atas kejayaan mencapai angka 3 berumah tangga di blog warnida88.blogspot.com. Dan terima kasihlah banyak2 sebab angka 3 tu sukaxplo berjaya join GA ni. Gambar katun pokoyo ngan geng dia tu dan sesame street tu memang katun kegemaran anak xplo tahun lepas. Tahun ni dia dah tukar chanel 615.. Katun tu memang cute miut lah.
~
Sukaxplo belum ada ramai kawan untk di tag.. Tapi saper2 yang nak join GA Cik Warnida ni dipersilakan.. Due date 1.12.2010..

2 comments:

:"♥Warnida:"♥ said...

trma kash bnyk2....sudi nk join GA ni....^_^

jinkamen said...

sama sama..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...