Followers

19 December, 2010

bersama Mazidul & the Geng @ Ice Room KD

Bersama en Mazidul
  alhamduliLLAH
program yang dirancang telahpun berjaya..
pertemuan bloggers yang dirancang oleh en mazidul
telah ditemukan
di
ice room kota damansara
tepat jam 9pm
En Sham Ondscene
Pertemuan dengan 2 bloggers yang ku minati iaitu en mazidul dan juga en sham ondscene menepati tujuan asalku heheheh
kalau diikutkan memang setiap masa/hari
aku bukak blog diorang nih
semcam dah jadi satu
kewajipan..
with azMask & Adam
suasana dan malam yang baik pada hari itu
menyaksikan pelbagai telatah dan ragam bloggers yang hadir
juga
merapatkan lagi yang jauh
mengenalkan yang tak kenal
seronok
memang seronok
para bloggers sedang menikmati aiskrim
sambil menikmati aiskrim yang sedap
berbual berkenaan hal hal semasa dan berkaitan dengan blog
menjadikan tujuan perjumpaan ini tercapai
antara yang hadir
 dan terbaik dari ladang
adalah
1. Kak Cik seroja
2. Azieazah
3. Badut
4. Lord Zara
5. Gapisman
6. Enul Wani
7.Eri-Chan dan Adzman
8. Acu
9. Jard The Great
10. The Red Rambutan
11. Akuzie dan famili 
12.Azrul
13. JMR
14. Mia
15. Zaini Zaa
16. Jinkamen
17. Ondscene
18. AzMask dan Adam  


sememangnya
aku rasa nak jumpe lagii


sesi bergambar beramai-ramai
bagi Jinkamen
pertemuan macam ini pada masa akan datang
insyALAH takkan dilepaskan lagi..
terima kasih En Mazidul
tak lupa juga pemilik ice room
 Datuk Razali dan Datin Faridah
sungguh mesra dan baik

13 comments:

relevan said...

Lor ngape tak ajak kawan sekali..

zaini zaa said...

salam. gembira dapat jumpa. nanti jumpa lagi.

jinkamen said...

en releven..koi ingat abg tau..takpe,lain kali kita buat perjumpaan bloggers kat kpg kita pulok..teringin ghak nak join

en zaini zaa..
nanti kita mengeteh pulok kat subang perdana :)

LORD ZARA 札拉 said...

weee~

terima kasih sudi menegur3 ari tu~

=)

jinkamen said...

miss lord zara (tulisan cine)

sama samalah kerana menegor ..
tak sabar nak jumpe lagikk

@cu SaYaNg said...

salam kenal ye bang

acu minta maaf ye sebab usik abg jinkamen "kembar" dgn abg dul...hehehee

semoga ukhwah kita berkekalan

akuzle said...

jinkamen neh adik ker? eheheheh... btui, hepi dpt kenal awk n wife yg sporting mak ting.. dok kt shah alam gaks eks? bolehlaa kiter plaks yg organize nnti kan?

2ury said...

Waaahh best tu.
dngr citer ramai jg blogger hebat hadir..

jinkamen said...

@cu sayang
hehehe..takde masalah, thanx sudi gak tegor orang baru ini

akuzie
duk area subang/shah alam...leh laa ketemu di mana mana :)

2ury
memang bestt..meh laa join. saya pun baru nih..

Amy Syaquena said...

As'salam...

Wah bestnya...

cikceriacorner said...

salam en jinkamen..salam ziarah..bestnye dpt jumpe kwn2 blogger yg lain..:)

jinkamen said...

amy
best makan ngan best jumpe bloggers...ni 1st time datang berkumpul nih...malu malu rimau sebenarnya

cikceriacorner
salam gak, memang best, harap juga jumpe cik ceria di gathering akan datang

thanx support me

Anonymous said...

hi and I like this place for me to find customers too hang around too if you are interested in me just approach me is you see me there to have a thought of me ... (pictures here) http://www.tagged.com/zurales89 my name is ROS...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...