Followers

10 January, 2011

Apa kaitan AJL25 , Facebook dengan Jinkamen

AJL25 malam tadi disiarkan secara langsung oleh TV3..
cukup meriah ke? ntah aku tak tengok pon...
bukan tak minat tapi hari ni letih sangat



facebook katanya 15Mac ni akan ditutup?
 ntah la..aku bukan fanatik sangat dah dengan fb ni, kekadang jek bukaknye..
tapi kalau Ya betul, gambar-gambar dalam tuh aku kena save dlm portable harddisk..
yang aku fikir sekarang..esok nak kene ke Johor.
.jadi fikir pasal kerja nak dibuat disana jek la....
dan pada Sabtu dan Ahad berikutnya adalah hari yang amat sibuk padaku....
moga aku Ok jek...
insyALLAH

10 comments:

Miecyber said...
This comment has been removed by the author.
Miecyber said...

FB komer lama doh di letakkkan di bangku simpanan..

So....Miecyber tak kesah....

Semuga semuanya berjalan lancaar rodong..


Jepun Vs Melayu

kakcik said...

Semoga semuanya selamat dan berjalan dengan lancar. :)

Ain Zulaikha said...

isu terhangat pada zaman sekrang..

cikceriacorner said...

moga ceria selalu

aznan JINKAMEN said...

Miecyber
tu la..dulu rajin jugak mengupdate facebook...skrang taknok doh..duk simpan jek

Kakcik
terima kasih kakcik kerna doamu..insyaALLAH..
saya baru sampai JB ni terus jawab komen :)

Ain Zulaikha
yup..selain isu barang naik, minyak masak takde dan isu isu mahkamah dan politik hehehe

cikceriacorner
terima kasih cikceriacorner(3c) diatas doamu itu

siti murni said...

kita pun tak tengok AJL25..mengantuk..baik tido je. pagi tadi dengar keputusan kat radio...sape menang pun kita terima aje..sebab kita minat jugak yang menang tu..hihi

zOeY zAu YaH said...

isu tu semua tgh hot.plg hot psl fb tu lah..tah pape je hehe
dari dia tutup baik dia tgkatkan safety pengguna dia kan.

Eri-chan said...

semoga selamatla yee

azman JINKAMEN said...

siti murni
oo minat ekk..saya tahu dia nyanyi lagu 'jangan pandang-pandang, jangan pegang pegang' jek..lagu lain tak tau :)

zoeY zAu YaH
fb tu rasanye nak buat gimik jek tuh..bagi orang ramai yang tinggalkan fb kembali balik ke fb diorang utk update dan kemaskini maklumat dalam tu untuk backup

Eri-chan
terima kasih dengan doamu itu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...