Followers

16 March, 2011

Hujan



hari ni KL hujan dari pagi lagi
bila hujan
aku tak leh jadi mat rempit
pergi keje pon lewat
tapi takpe
hujan itu rahmat
bersyukur..
sebab ada lagi hujan

7 comments:

Sham said...

betul hujan itu rahmat...tapi ramai yang marahkan hujan ni kan...

cikceriacorner said...

ujan..menyejukan bumi..heheh...menyuburkan tanaman..

ujan dan panas ada hikmahnye..;)

jinkamen said...

sham
macam tu la ragam manusi..bila panas..nakkan hujan..bila hujan nakkan panas..serba tak kena


cikceriacorner
betul betul betul :)

Eri-chan said...

hujan itu rahmat. tdo best woo

xplo76 said...

eri-chan
kalau hujan malam memang best tido..hujan pepagi kena minta cuti emergency ler kalau nak tido...hehehe

siti murni said...

hujan best...cejuk...:) tak payah nak pasang air-cond or fan...save budget..ekeke...*kedekut nye sayer..

JiNkaMen said...

siti murni
rumah flet ni kale hujan jadi panas..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...