Followers

08 March, 2011

Saman DBKL


tadi pergi settlekan bayaran saman DBKL
bayar di HQ DBKL KL Jalan  Raja Laut
ramai jugak orang beratur kat kaunter
sampaikan ambil no giliran berjarak 100 lebih orangnya
sebab apa bayar?
sebab last 10 mac 2011 jek diorang bagi diskaun
macam saman PDRM gak
lepas ni kalau bayar 
bayaran maksimun
rm100
nak check saman DBKL 
boleh check di sini
atau
http://appsys.dbkl.gov.my/saman/index.asp


7 comments:

Cik SHiNJU said...

Sib baik koi xde saman DBKL..
Selok nak membayor saman JPJ smpai nak makan kepsi pun x cukup duit..huhuh :P

♥ manje ♥ said...

saman MPSP kita pon tak bayar lagi... rm30... tapi takde diskaun plak ngheee ~

kakcik said...

Aduhai.. semput tengok saman atas namaku yang sebenarnya kesalahan itu tidak kulakukan! :(

AzMask said...

Tukang langgor peraturan orang lain, yang tukang bayor saman orang lain. heheheh

jinkamen said...

Cik SHiNHJU
hahaha..aok kene tekad tahun ni jangan buat saloh la wehhh..hahaha

manje
MPSP tak blacklist takpe..DBKL ni karang terus join ngan JPJ

kakcik
hehehe..dah check baru tau yek kak. opis met kat sini, chech ada 76 saman..terus nak pengsan

AzMask
50% bunga ditolak..hahaha

Jejaka Desa said...

Membayo saje ter yang tak dayenye.Lain la kala dia bagi sup gear box semangkuk....Ande saloh pun tak pedahje

JiNkaMen said...

JD
koi kale dapat sirap pon jadi le..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...