Followers

25 April, 2011

Sampai msg melalui Imej

sesiapa yang tahu tentang mobile codes ni mesti selalu mesti main-main dengan benda alah ni kan
yang baru tahu meh jinkamen nak bagitau.


 memandangkan ramai sekarang yang guna henpon yang canggih manggih, dalam henpon masing-masing mesti ada aplikasi scan bar code. Kalau takde cuba check dalam menu > tools > barcode. kalau dah jumpe, cube scan barcode diatas. mesti dapat maklumat.

bagi yang nak mencuba membuat mobile codes ni boleh pergi ke sini atau
http://mobilecodes.nokia.com/create.jsp?terms=accepted
untuk main-main dengan alah nih...kat obesea diorang siap buat games mencari harta karun lagi.
sape yang pandai cuba scan imej diatas..apa yang dapat?


10 comments:

Mohd Ridhuan said...

telepon xcanggih la...
nnti nk try ngan telepon2 member...
hehehhehe

AzMask said...

henpon tak der bar code... :(

jinkamen said...

Mohd Ridhuan
thanx datang ke blog saya..cuba la yek..hehehe

Pn AzMask
nanti beli henpon baru yek..koh koh koh

Miecyber said...

Kome kena buat penyiasatanlah yak...

2 kembar beradik kongsi tarikh lahir

jinkamen said...

Miecyber
hahaha..jom jadi CSI

relevan said...

Kome hendphone 78rm je...nak wat guane?

jinkamen said...

en relevan
rm78 pon boleh guna gak..:)

salwaismail said...

tak pernah teroka.
T.T

wahida said...

salam...thanks drop by my blog...awat tak follow sekali? takpe, biar saya yg follow dulu...saya tunggu tau!!

jinkamen said...

salwaismail
meh cuba meh. thanx datang blog saya


wahida
wsalam..dah add dah :)..thanx datang lawat blog saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...