Followers

29 March, 2014

Movie : Kapten amerika

Hari ni, familiDay
bawak famili layan movie di MBO Space U8
selama ni kalau pergi tengok movie single mingle aje
hehehehe


zaman dulu tiket RM7 aje..huhuhu

beli set popcorn RM15 + air mineral RM2.70



Seperti Biasa Bila menonton Movie

keseluruhan cerita Kapten Amerika : The Winter Soldier”  
ni boleh diberi
8/10 bintang
 pada permulaan cerita agak hambar

lepas masuk 3/5 cerita baru rasa Best
nak gi tandas pon kene tahan dulu
taknak terlepas babak pertarungan yg best


kapten Amerika

sinopsinyer:

Mengisahkan setelah peristiwa bencana di New York dari siri pertamanya The Avengers, 
'Marvel Captain America: The Winter Soldier' 
Steve Rogers (Captain America) hidup tenang di Bandaraya Washington dan dia cuba untuk menyesuaikan diri dengan dunia sekarang (sebab dia dari tahun 40an). 
Tapi ketika  S.H.I.E.L.D. diserang, Steve terlibat dalam permainanan yang mengancam dunia..
(apakah ancaman itu? ada kaitan dgn apa? Furry mati? ada konspirasi?)

Lepas tu C.A akan bergabung dengan Black Widow, 
Captain America berjuang untuk merungkai konspirasi yg semakin kuat dengan penglibatan pembunuh profesional (siapa dia?kawan lama?).

Dalam pelarian dari sekutu S.H.I.E.L.D. Captain America dan Black Widow meminta bantuan anggota baru, Falcon.

Aksi lawan yang hebat..gabungan judo/takewando/Ninja/Silat /Silambang Dll
senjata yg canggih manggih
SpaceShip yg hebat yg kita imagine sejak kecil

pesanan, jangan keluar panggung selagi lampu tak dihidupkan..hehe

Kata Jinkamen:

Bulan depan, ada movie SpidermanII pulak
layanzz


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...