Followers

08 April, 2014

GA Nurul Yui Collection



Syarat-syarat mudah yang WAJIB dipatuhi :

1) Buat satu entry dengan tajuk " GA Nurul Yui Collection ", letak banner & linkkan entry ini
(Done)

2) Follow blog & like page Nurul Yui Collection

Blog : Nurul Yui Collection    (Done, click)


(Done, menceritakan berkenaan Nurul Yui ini adalah pembekal barangan dan juga beliau menghasilkan sendiri barangan kraf, pakaian dan aksesori. barangan akan sampai ke pintu depan rumah anda dengan cara meng'order' secara atas talian sahaja. Ada juga barang² lain yg dijualnya. pembekal yang dipercayai ramai)

3)  Berikan link entry penyertaan anda yang lengkap di komen entry ini
(Done)

Kejujuran anda amatlah dihargai ketika menyertai GA ini
(Done, semestinya)

Jumlah pemenang :

1 orang x 1 set pisau kitchen king 6 pcs 
(nak Yang ni, sebab yang kat rumah dah tumpul dah)
2 orang x topup RM 5 ( DiGi/Maxis/Celcom ) 
(yang ni pon OK jugak tapi saya tak pakai topup, o ok saya bagi jiran saya)


Cara pemilihan pemenang :

1 x top referral
2 x random org


Tarikh penting :

GA tamat : 24/4/2014
Senarai peserta : 25/4/2014
Tempoh semak peserta : 25/4/2014 - 27/4/2014
Senarai pemenang : 29/4/2014


Peserta yang tidak memenuhi syarat AUTOMATIK tidak dimasukkan dalam
senarai peserta
(OK)

Terima kasih kepada mereka yang sudi sertai GA tidak seberapa ini


JINKAMEN:
hahahaha
Sememangnya dah lama tak masuk GA nih
tak salah mencuba nasib
dapat hadiah BEST tuhh

kalau tak dapat Topup RM5
dapat
Pisau kitchen KING ni pon jaaaaadi leee 
ngeeeee


ini bukan gambar sebenar, ini hanya ilustrasi JINKAMEN sahaja

ini bukan gambar sebenar, ini hanya ilustrasi JINKAMEN sahaja

4 comments:

Cik Itah@RRP said...

salam. all the best ^_^
comel sungguh katak dekat header tu :)
btw sy isi tabung lobresse dan colgate kat sini hee

sukaxplo said...

Tq cik itah@rrr
Err..saya pakai darlie

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..

wah comel je entry ni..kih2..

good luck ya. war2kan lah. mana tau leh jd top reffrl. dpt gak gnti pisau tumpul kat umh tu.

kih3..

Budu Bilis said...

Singgah melawat dari G,A yang sama. Salam kenal n gd luck http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/04/ga-nurul-yui-collection.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...