Followers

04 April, 2014

Remote Astro & Tv

RM8 kat kedai RM2

Remote Astro yg kt rumah aku ni dah yang ke 5 dah ditukar.
Nasib baik kalau pergi ke kedai RM2 dijual bawah Rm10 aje.
1st Tukar sebab Pecah & tak boleh guna langsung
ke 2 & ke 3 Hilang
ke 4 Button +/- tak boleh guna dah..
sepatutnya kene beli 'spare' utk disimpan
sebab remote 'jenis' kemungkinan dah tak guna dah skrang ni


tapi, perasan tak
kalau kita nak tukar channel Astro 
kita halakan remote ke TV ke 
atau ke dekoder Astro?



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...