Followers

31 May, 2014

KLIA2

Hari ni survey kawasan kat KLIA2. Terlambat sket dari org lain yg dah melawat klia awal bulan may lagi ...hehehe. Rupanya besar juga KLIA2 nih rasa macam masuk shopping kompleks pon ada. Pelbagai kedai ada dalam nih..kedai makanan segera punyalah banyak sebut aje jenis apa ada belaka. 

Tak lama kitorang 'survey2' dalam ni..adalah sejam sebab, hari isnin esok nak hantar abg ipar ke sarawak ikut sini. ..so kene recce dulu takut takut tak jumpe jalan..parking kat mana...check in kat mana..gate mana..so semua dah tau dah ..


hala nak balik, melilau pulak cari tmpt parking kereta..rupanya ada 2 blok untuk parking kereta, yag mula² masuk dari jalan besar tu parking A dan satu lagi parking B. kalau salah tempat maka buang masalah kat situ juga. Lif pon ada masalah. menurut kata pekerja kat situ, lif bermasalah sejak minggu lepas lagi.. so kalau parking tingkat 8, eloklah naik tangga dari tunggu lif..

4 comments:

Jari Manis said...

Ishhh saspen je tau pok cik nih, Jm ingat nk fly ke mana2 sbb ri tu kan beli backpack hiksss. Jm pun x penah jejak lg sini dgr dorang story pun camtu gak dh mcm shopping mall dan besar sgt kiranya penat jgk lah nk berjln sampai ke tempat naik flight tu

Hai Adam! Auntie Jm sni heee

sukaxplo said...

JM

jeng..jeng..jeng..
mana boleh bagitau lagik...nanti JM tunggu pokcik kat KLIA2 karang hakhakhak..

a'ah..kalau salah jalan memang penat la..tapi banyak sign²board bagitau lokasi senang sket..tak sampai 15minit dari lif ke check pont boleh sampai dah..

zikri husaini said...

Kawan ada kerja kat bahagian shopping.. Bahagian retailer tuh.. Memang besar..

sukaxplo said...

En zikri..

Memang besar esok2 rasanya diorang buat pusat boling & wayang kot..hehehe ada yg terleoas flight

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...