Followers

15 June, 2014

Layan diri

Sebelum mencecah highway karak baik basuh dulu si hitam agar berkilat dan laju bila di lebuh raya hehehe. Rm4 basuh luar sahaja +RM1 utk kilatkan tayar..

7 comments:

Jari Manis said...

Barulah nampak BERGAYA on the road like pemandunya tul tak pohcik heer

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Black Pearl saya nie dah seminggu lebih tak mandi.... cadangnya, esok nak service, and boleh dapat sekali mandian SPA percuma.... :d

sukaxplo said...

JM
Betul3x....kachinggg macam the cars
Hahaha...tak la malu sgt kalau kereta bersinar semua kereta nampak bg laluan...hegegeh

sukaxplo said...

IHAR
Huhuhu seminggu ok lagi kalau tak main debu...kalau sebulan nampak kaler kuning jek la..hahaha

Myra Jay said...

Baru syok nak 'jenjalan' sebab dah mandi kan? :)

Myra Jay said...

Baru syok nak 'jenjalan' sebab dah mandi kan? :)

sukaxplo said...

MJ
kereta kaler Hitam 'menawan' nih kalau ada debu nampak kotor sesangat. kalau dibersihkan berkilat cantik sesangat ..bawak hati pon manyak senang maa...hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...