Followers

25 June, 2014

Patut la..

Hari ni semuanya senyum jek org² yg kerja kerajaan kat opis nih. lunch tadi tak ramai makan kat kantin, ingatkan semua berpuasa. rupa²nya hari ni , hari Gaji...huhuhu.

waktu entri ni ditulis, pejabat masih lagi kosong...ermmmm pergi tangkap 'ulor' kott :P
senang kalau macam nih..hihihi
'org' yg ni tak dapat gaji lagik....terkebil² la biji mata...huhuhu

11 comments:

Eye_nee said...

org yg ni pun..selalu gaji org yg ni 32 Hari bulan...

sukaxplo said...

Eye_nee
uikss..32hb..mesti kompeni sendiri punyer nih...hakhakhak

Jari Manis said...

biasalah lah tu PohCik...mmg tertunggu2 je hari gaji sbb gaji bulan lepas dah kering..dapat je habis bayar hutang huhuh

worldxplo said...

JM
muncul jugak akhirnye..hehehe
Tu la...selalunya pohcik akan settlekan segaka hutang piutang dlm sejam tuh baru boleh enjoy...ngeee

gadisBunga™ said...

masa hari gaji, sebaiknya kite elakkan tempat makan kat jusco atau cafe-cafe. sebab ramai orang.

GB suke reserve the best for last. awal gaji makan bawak bekal. tengah bulan makan luar. hujung bulan kite beli tiket flight. ahahah!!

tapi yang belum gaji tapi dah spending-spending ni dah garu belakang telinga dahhh.... hehehe~

sukaxplo said...

GB
selalu dapat jek gaji terus keluarkan pastu masukkan dalam 'sampul duit' yg tertulis 'utk bil²', 'bayar kereta','bayar rumah','bayar motor','kutu'..sampul 'flight' takde la pulok...hehehe

sukaxplo said...

GB
selalu dapat jek gaji terus keluarkan pastu masukkan dalam 'sampul duit' yg tertulis 'utk bil²', 'bayar kereta','bayar rumah','bayar motor','kutu'..sampul 'flight' takde la pulok...hehehe

Mar Mansor said...

saya gaji 1hb tiap bulan selagi hayat dikandung badan di kompeni ni..

Myra Jay said...

Hheee, unik tol mesin ATM gitu :D

sukaxplo said...

Mar Mansor
waa..sungguh bagus kompeni anda..senang laa buat kira2 kan sbb permulaannye 1hb..kitorang 29hb :) kene tahun lompat takde la gaji hiihih

sukaxplo said...

MJ
pernah bermimpi macam tu masa dulu dulu...senang jek ..jumpe pokok leh cucuk kad..tapi duit blom tentu ada...kannn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...