Followers

22 June, 2014

Pergi SOGO

Untuk beli baju adam selepas merayau2 di kompleks Pertama. Dah banyak gak berubah  tempat nih. Cuma kFC di tepi persimpangan jalan tu masih lagi macam dulu. Disinilah la 1st time makan KFC pada tahun 1998 dulu. Almaklum sampai dari kampung..hehehe

8 comments:

Jari Manis said...

Jm pun ore kapong jugok :-)

sukaxplo said...

JM
Kampung baru ek...hihihi

Kakcik Nur said...

Sentiasa sesak nampaknya Sogo ni...

sukaxplo said...

Kakcik nur
Rasanya selalu saya pergi mcm ni la keadaannya. Sbb ada 'sale' selalu agaknya

Eye_nee said...

Tapi sesak2 pun belum bulan puasa..dah letih2 berjalan boleh take 5 makan minum tambah tenaga..nnt bila dah puasa dgn org ramai...dgn badan dah letih..tu yg selalu nmpak pemandangan suami2 duk bersidai bersantai tepi eskeleter..bini2lah dok kehulu kehilir mencari baju anak2...

sukaxplo said...

Eye_nee
betul tuh...hehehe tapi semalam saya tak bersidai..ambik² gambar jek :)

tapi rasanya bulan pose ke bulan tak pose pun sama jek...sbb kaum wanita kan takleh lari dari bershopping.....hakhakhak

Myra Jay said...

Syoknya shoping especially ada sale camni

sukaxplo said...

MJ
ni shopping terpaksa sebab baju Adam dah ketat & kecik dah semua..kebetulan ke area sana terus singgah,,tapi SOGO ni selalu sale & harga mmg murah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...