Followers

11 June, 2014

Sarapan

Balik kerja tadi tukar shif pulak dengan wife. Enjin kereta tak dimatikan terus aja wife bawak ke opis dia pulak. Sambil menunggu kerja mendobi siap tonton tv dulu. Kemudian Adam turun dari biliknya dan ' request' holicks ais & keropok goreng. Keluarkan keropok dari freezer dan cairkan dgn laluan air paip sambil memasak air. Kemudian pecah2an ais dan pnaskan susu tin yang beku disebabkan lama sangat dalam peti ais. Sudah siap menggoreng dan membacuh air Hohoholicks hidangkan atas meja utk putera  menikmatinya.  Lepas makan ni program menyuruhnya siapkan kerja sekolah. Itu sahaja laporan saya pada pagi ini. Hehehe

10 comments:

Jari Manis said...

Ohhh pohcik kerja shift ke so no onder lah ada masa buat kerja rumah. Sarapan utk adam je tuk msknya x de keww nanti merajuk lak dia :-)

sukaxplo said...

JM
semenjak kluar dari keje outstation seluruh negara ini pohcik sudah keje shif demi utk famili terchenta kohkohkoh.
pohcik diet..adam jek brekpes.:)

muja said...

hahaha,, lawak bab laporan tu,,

sukaxplo said...

Muja
Macam ni la waktu berdua huhuhu

Denaihati said...

laporan diterima....heeee
wah...sarapan kopok leko dengan air soya.

sukaxplo said...

DenaiHati
huhuhu..thanx datang blog koi!
bukan soya tuh..HOHOHOLicks :)

Syaifuddin Alias said...

kopok lekorrr...hahaha...terboooik

sukaxplo said...

S.A
Yg ni keropok crispie hehege

Cikgu Norazimah said...

siap ada laporan ye..hehe

sukaxplo said...

CN
Seronok kembali menulis setelah lama hupdek pesbuk skrg kt vlog pula .huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...