Followers

25 July, 2014

Iftar: kapal laut atas darat

Setelah habis berjalan-jalan sekitar jalan TAR, jam sudah 6.30pm. Melilau utk cari tempat berbuka puasa. Nak balik ke rumah memang tak dapet la..sebab 'jammed' teruk sudah. Maka buat keputusan utk makan di sini sahaja memandangkan budak yg puasa 21 hari ni 'request' nak makan 'western food'.
abah dan anaknye
ma dan anaknya
menunggu
anaknya yang ambil gambar
makanan anaknye

4 comments:

Jari Manis said...

mkn kat the Ship Kampung baru tu ke? sbb JM pernah mkn kat sana...ada satu hari tu nampak tikus BESAR sgt..berlari..melompat nasib baik tak masuk dalam air yg ada kat situ

sukaxplo said...

JM
tak..ni kat Pertama. rasanya tikus tu memang jaga restoran tu. sebab tu besar, sebab bagi makan yg enak enak...hakhakhak..

patutnye JM buat aduan kat manager diorang pasal kebersihan yg tercemar tuh.. :)

kakyon said...

makanan abah n ma nya mana..tak tunjuk pun..hee

salam edul fitri..maaf zahir batin..

sukaxplo said...

Kakyon

ma ngan abahnya makan nasi berkicap takleh westernfood ni hihihi

Selamat hari Raya kakyon
maaf zahir batin. moga perjalanan selamat pergi dan balik!aaminn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...