Followers

04 July, 2014

Insuran siKuning

Sudah 3 hari tunggu insurans si Kuning...baru petang tadi brother yg buat insuran tu wasap kata dah OK dah, boleh buat roadtax

insurans single rider/setahun
cover Rm25,000
NCB 25%
maka bayarannya : RM597.00
esok buat roadtax : RM250.00
--------------------------------
total : Rm847.00

2 comments:

Jari Manis said...

Siapalah agaknya rider s kuning kacak bergaya tiba2 rasa jatuh hati heeee

Patutlah mahal insurans nys si kuning tu gagah perkasa d jln raya wowww Jm tgh bayangkan pohcik dan si kuning...erpegun jap. Nak cari org yg ada moto besar mcm s kuning lah sib baik pohcik dh ada yg punya ahaha larikkkk!!!!!

sukaxplo said...

JM
muahahah..yg tu murah sket kalau asalnya harga cecah rm900 utk insurans ajek..skrang ni susah nak cari insurans yg boleh cover utk single rider (tak cover yg bukan owner) semua nak yg all rider..mahal..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...