Followers

01 August, 2014

Altel : laju jugak

Sejak semalam guna line Altel utk ber'online' memang tidak menghampakan. Berbanding dgn line celcom, line Altel lebih bertenaga walaupun aku melayari internet & berblog di kawasan pendalaman daerah Triang Pahang nih. Walaupun line broadband ini di'share' dgn 3 user still boleh tengok yutiub tanpa buffering. ..

So rasanya line celcom itu akan di'stop'kan dulu penggunaannyer..

4 comments:

Kakcik Nur said...

Bila ramai yang bercakap tentang Altel ni, rasa macam teringin pula nak mencuba. :)

Jari Manis said...

Klau speed best mcm ni nk jgk Jm try :-)

sukaxplo said...

Kakcik
betul tu kakcik..setelah guna baru tau ianya ok setakat nih..

sukaxplo said...

JM
JM kene test nih...mmg lajuuuu...hohoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...