Followers

26 August, 2014

Cheah kuang lee

Baru kenal dan bertugas bersama tak sampai setahun. 21hb yg lepas adalah hari terakhir dia bertugas bersama. Berhenti disebabkan mahu sambung belajar di universiti malaysia perlis unimap. Walaipun ada sedikit kegusaran dihatinya untuk memilih samada teruskan pengajiannya secara fulltime atau terus bekerja dan belajar separuh masa..dia akur pilihan familinya.  Kini sorang lagi sahabat dan teman sepermainan mainan gajet pejabat sudah pergi...moga beliau sukses dgn apa jua bidang pilihannya.

11 comments:

Jari Manis said...

Hensemnye!!! Yg mana satu? Of coz yg duduk tu yg berdiri mcm gaya ' i dah berpunya u' hahaha

sukaxplo said...

JM
yg berdiri anaknya sebaya i tau..hakhakhak

Eye_nee said...

tahniah buat geng opis ko tu hepiXplo...pakcik tu penuh kelembutan cara posingnya....hehehe..

sukaxplo said...

Eye_nee
bukan jiran kat rumah akak ke tuh....hehehe

mai has said...

dia mesti seorg pekerja yang berdedikasi...

Nadratul Syazwana said...

Wahhh kalau fulltime memang nak focus study tuu. Goodluck for him :)

kakyon said...

nak fokus pada study ler tuu..

Myra Jay said...

Takpe, patah tumbuh hilangkan berganti..

Panjang lagi masa depannya, kan? :D

Anonymous said...

When someone writes an piece оf writing he/she retains thee idea ߋf a usrr in his/hеr brain that how a user сan understand іt.
Ѕo that's աhy thiѕ article is great. Thankѕ!

Najib Ariyan said...

salam

gud luck to him... semoga berjaya

alyaa aidee said...

All the best! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...