Followers

18 August, 2014

Open house: rumah sendiri

Kebetulan ada bacaan yaasin muslimah. Terus buat makan makan sket.panggil pon org yg dekat2 dan kawan2 yg kebetulan nak datang beraya.

10 comments:

Eye_nee said...

tak calling2 pun geng...

Jari Manis said...

tak per lah..tahun ni JM x d jemput mana tahu tahun depan ada rezeki :-)

kakyon said...

larr..kata nk geder2 raya..tak ajak pun..hehe

sukaxplo said...

Eye_nee
lorr..bak nombor. sempat lagi ni, raya masih ada :)

sukaxplo said...

JM
hehehe..ni bukan openhouese..Sbb tu la ada email minta no phone dari JM tuh...hikhikhik

sukaxplo said...

Kakyon
huhuhu..ni kebetulan ada bacaan yaasin..ada la buat makan2 sket..nanti insyALLAH ada buat openhouses besar2an saya ajak semua bloggers :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok buat rumah terbuka. Dapat hubungkan silaturahim kan.

sukaxplo said...

Pokok Manggis Depan Rumah
PMDR yup..masa tu pon nak pergi rumah kekawan rasa tak segan sebb mood raya, kalau hari biasa mesti segan punyer :)

Cikgu Norazimah said...

best nyer ;)

sukaxplo said...

CN
buat kecil2an kebetulan ada bacaan Yaasin muslimah..yg besar pada 23hb ni kat jengka pahang..insya ALLAH :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...