Followers

06 August, 2014

OpenHouse 1 : opis

Esok, insya ALLAH akan diadakan 'open house Office'. seperti biasa sejak 7 tahun yang lalu meneruskan tradisinya, pihak kompeni akan buat majlis secara bergotong royong sesama kakitangan seawal jam 7 pagi dengan bermulanya mengisi pulut dalam buluh untuk melemang, dan mengadun bahan² untuk mendodol. Jamuan makan akan bermula selewat² jam 12 tengahari dengan hidangan kambing golek ditempah khas dan digolekkan di situ jugak beserta nasi tomato, nasi minyak, kuih muih, dan pelbagai makanan lagi yg ditempah dari katerer terpilih. Tetamu pula ada dari pelanggan, vendor, supplier, kakitangan HQ & region & bekas² kakitangan yang pernah berkhidmat dengan kompeni.
gambar tahun lepas
Diadakan juga cabutan bertuah dan sesi berkaraoke. selalunya cabutan bertuah adalah untuk pelanggan kompeni rasa teruja & gembira. Semoga perjalanan majlis hari esok berjalan baik & lancar. insya ALLAH


.:.gambar diedit menggunakan apps didapati dari http://www.fotor.com/

4 comments:

Jari Manis said...

Esok 7 ogos opis Jm pun buat open house tp utk staff je x se grand pohcik siap ada kambing golek cabutan bertuah dan sesi bakar membakar lemang lagi kira esok suma x keje lah eh bestnya. Harap2 pohcik bertuah lah esok

Kalau ada daging kambing golek yg lebih2 tu pos lah ke sini hiksss

kakyon said...

Dah macam majlis kenduri kawen..siap ada karaoke..meriah..

sukaxplo said...

JM
waa...sama la kita yekk...mesti JM manis berbaju kurung hari ni ke opis hahaha

sukaxplo said...

KakYon
tu majlis openhouse yg pernah saya rasa BEST hihihi
ideanya adalah dari boss yg sempoi dahulu.(7tahun lepas)..dia kumpulkan duit2 yg diberi oleh kontraktor & vendor utk dibuat majlis tersbut agar semua dapat merasa berbanding dgn bos2 yg lama yg 'makan' duit tersbut diam diam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...