Followers

31 March, 2017

Kenny Rogers Malaysia : buy 1 free 1

Jom jom jom
Makan di Kenny Rogers

30 March, 2017

Movie: power ranger

Berkisar sekumpulan remaja dari sekolah tahanan yg pelbagai latar belakang famili serta bermasalah secara tidak sengaja ditemukan oleh salah sorang anak pengali lombong.

Kisahnya berkisar bagaimana nak menjadi power ranger dengan desakan oleh Zorgon (power ranger asal) yg mahukan kelima lima pemuda pemudi utk menyelamatkan pekan/kampongnya.

Bintan: 2/5

29 March, 2017

Gadjet: ONMOVE 220

Semalam ke kedai sukan Decathlon
Misi mencari begpack quechue 10liter
Tapi hampa
Seba terlampau ramai orang
Dan kena register utk belia di awal pagi
Manakala no giliran akan diberi
Berdasarkan slot jam yg ada

Jalan jalan
Terbekenan dengan jam ni
Harga RM399.00
Hihihi

27 March, 2017

Backpack: train to Bangkok

21.3.2017
Seawal jam 5am dah bangun
Bersiap siap
Menunggu Driver Uber ambil di depan rumah
PerJanjian jam 7.00a.m
Jam 7.18am baru sampai
Tambang RM22 dari kediaman
Ke KTM. Sg Buloh
Jam 6.50 3 beranak dah terpacak di depan rumah



beg-beg yang nak di backpack kan :)

15 March, 2017

Omey dalam kenangan

May 2016
Dijumpai di depan 7eleven saujana utama
Comel
Kesekoran..takde nampak adik beradik atau ibunye..
Adam.panggil terus datang
Kami pon bawa balik ke rumah
Bagi makan
Bagi minum
Gurau2
Aktif
Serasi bersama

23Dec2016
Diletakkan di hotel kucing
Selama 10 hari

Jan2017
Selesema
Banyak Kutu di telinga
Bulu gugur
Dikatakan stress sbb terkurung 10hari
Sakit...
Vert kata hidup 10hari aje

Feb2017
Usaha menyelamat
Warded
Xray
RM X, XXX.00
70% ok
21hari...
Keras,kaku





05 March, 2017

Makan Pagi di Batu Arang

Ingin menikmati makan pagi di Batu Arang. Sambil menghirup udara segar menghijau. Bersama kabus pagi.

Sate 3 kali ganda besar RM1.50 secucuk

Roti bakar telur goyang RM3.00

Mercutanda Batu Arang

01 March, 2017

Parking di Shah Alam guna smartPhone aje

Mulai awal tahun 2017 ni, sesiapa yang parking area Shah Alam tak perlu lagi beli kupon Tempat letak kenderaan. MBSA perkenalkan Aplikasi FlexiParking yang boleh di download.
Lepas ni tak de lagi masalah nak beli buku kopon, salah gores kupon dan buku kupon beli banyak-banyak tapi guna sekepin aje...membazir.
Bagi pengguna adroid boleh download aplikasi dari GooglePlay
mudah dan senang

untuk kali pertama perlu Register dahulu lah, yang dah ada akaun terus boleh log in

paparan mudah difahami 
pilihan pembelian credit 

Diharap aplikasi sebegini dapat diperluaskan di serata tempat. deangan adanya apps seperti ini memudahkan kita sebagai pengguna dalam banyak perkara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...