Followers

29 December, 2016

Krabi Pantai Aonang

Kami buat keputusan ke Krabi, Pantai Aonang. Main redah jek. Walk in ke Hasna Palace dan dapat bilik untuk 2 malam. Senang menginap kat Hasna Palace sebab ada restoran. Tak perlu nak jalan jauh cari makanan.. Di sekitar pantai Aonang memang senang nak cari makanan halal.. Kiri kanan seberang jalan ada aje kedai makanan halal.

sijil halal 

yeayyy dah sampai

ada kolam renang lagi

Bilik twin... boleh request 1 lagi katil single untuk Adam

Malam tu kami meronda krabi dengan motor roda 3 ni.. Hala balik jalan kaki sampai ke Hasna Palace.

Ikan todak

Kesokkan pagi kami meronda cari breakfast di sekitar aonang.. Makanan sedap2 semuanya. walaupun potion kecik.. Harga boleh tahan, bila kira ikut currency RM... memang boleh nangis. Takperlah sesekali kan.

nasi beriani ayam... yum yum

ulaman

mi sepiring


baby cakoi sedap dan rangup

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...